Opinie

dodaj opinie

 

02.03.2003

Bardzo dobra, fachowa i niedroga  naprawa telefonu Samsung galaxy S7. Polecam!Bardzo dobra, fachowa i niedroga  naprawa telefonu Samsung galaxy S7. Polecam!

 

09.04.2003

Dziękuję bardzo za uratowanie mojego telefonu! Wymiana niedziałającego mikrofonu i zbitego panelu - naprawione od ręki. Dzięki :))

 

04.05.2003

Najlepszy serwis w Gdańsku. Profesjonalnie, szybko i za dobrą cenę. Bez problemu uratowali utopionego IPhone'a.

 

09.08.2003

Bardzo dobra fachowa szybka i sprawna naprawa telewizora Philips panorama. Parę chwil i telewizor znów działał. Polecam !

 

15.07.2003

Bardzo profesjonalna i miła obsługa. Uratowali telefon (HTC), który w trzech innych serwisach spisano na straty.

 

14.11.2003

Naprawa TV Samsung. Szybki przyjazd, trafna diagnoza, fachowa naprawa. Polecam w 100%.

 

03.12.2004

Bardzo profejsonalny serwis. Polecam wszystkim. Koszt naprawy dużo tańszy niż u konkurencji. Na pewno tam wrócę, kiedy znowu zatopię swój telefon ;-)

 

03.01.2004

Bez problemu naprawili mi antenę z głośnikiem w starej Nokii, za co inne serwisy nie chciały się wziąć. Cena bardzo rozsądna. Sympatyczna obsługa. Polecam :)

 

17.02.2004

Miałam problem z wymiana ekranu (obudowy) w swoim iPhone i jako jedyni mieli korzystne ceny! Do tego sympatyczna obsługa :-) a telefon wyglada jak nowy :-)

 

19.03.2004

Bardzo miły i solidny fachowiec. Naprawa telewizora  Sony przebiegła szybko i sprawnie, nie mam pojęcia czy kwota za naprawę była adekwatna do usterki ale wszystko działa prawidłowo. Na jakość usługi jest również gwarancja. Gorąco polecam

 

23.07.2004

Super Serwis TV. Szybka naprawa, wszystko działa jak powinno!!!. Cena za usługę też nie za wysoka. Dziękuję i pozdrawiam.

 

08.08.2004

Szybko i sprawnie :) - udało się naprawić telefon uszkodzony w innym serwisie - polecam!

 

02.10.2004

Telewizor naprawiony expresowo. Polecam ten serwis - przystępne ceny.

 

11.12.2004

Pełen profesjonalizm, expresowe terminy. Wymiana dotyku w Iphone 5 przebiegla expresowo. Polecam

 

25.04.2005

Naprawy ekspresowe - wczoraj zgłosiłam usterkę i tego samego dnia telewizor został naprawiony. Nie pozostaje mi nic innego jak polecić usługi tego pana.

 

28.06.2005

Bardzo dobry kontakt. Szybki dojazd do klienta. Na miejscu wstępna diagnoza oraz przybliżony koszt naprawy. Monitor został odebrany, naprawiony i odwieziony w przeciągu dwóch godzin. Wszystko bardzo profesjonalnie. Gorąco polecam!

 

09.07.2005

iPhone 6s po zalaniu, czas naprawy 2 tygodnie ale uratowany. Dziękuje za naprawę! spisany był już na straty :)

 

18.09.2005

Serwis godny polecenia szybko sprawnie tak jak powinien wyglądać serwis

 

22.11.2005

Naprawa nawigacji. Profesjonalnie, szybko, uczciwie. Polecam i pozdrawiam.

 

06.12.2005

Polecam. Jakość i fachowość uslug bez zastrzeżeń

 

08.12.2005

Pan rzeczywiście znajacy się na sprzęcie, bardzo dokładny i miły . Uprzedził mnie, że może wystąpić ponownie usterka sprzętu , bo istnieje prawdopodobieństwo uszkodzenia kineskopu i prosił o ponowny kontakt, ale póki co działa i chwała mu za to.

 

19.12.2005

Polecam, szczególnie tym , którzy nie znają się wcale na sprzęcie, bo mozna całkowicie im zaufać.

 

09.01.2006

Padł TV, zadzwoniłem w piątek i dzisiaj pod wieczór TV już chodził.

 

23.02.2006

Szczerze polecam serwis. Usługa naprawy Samsunga S4 przebiegła szybko i profesjonalnie.

 

03.04.2006

Termin oczekiwania na naprawę dwudniowy. Naprawa została dokonana bardzo sprawnie (wymiana przetwornicy w tv samsung) i przy okazji mój telewizor został wewnątrz odkurzony. Polecam usługi Pana Piotra, który udzielił mi 12 mies. gwarancji na piśmie.

 

09.05.2006

Dzisiaj pan naprawial mi siedmioletnia plasme LG - obraz migal, albo w ogole sie nie pojawial, dzwiek byl. Wszystko odbylo sie szybko i profesjonalnie. Pan byl dobrze przygotowany, mial ze soba wszystkie potrzebne narzedzia, nawet przedluzacz i rozgaleziacz do pradu.
Najpierw pomogl mi zdemontowac tv, potem sprawnie go rozkrecil, pomierzyl plytki, wymienil jakies kondensatorki, odkurzyl, skrecil i pomogl zawiesic. Naprawa trwala ponad godzinke, kosztowala 350zl, tv wrocil do zycia i mam nadzieje jeszcze kilka lat mi posluzy. Jestem bardzo zadowolony, polecam i dziękuję :)

 

09.07.2006

Przyszłam, żeby wymienić wyświetlacz/panel dotykowy w telefonie. Okazało się, że coś się w środku tylko rozłączyło. Pan w 2 minutki wszystko naprawił. Super! Polecam bardzo!

 

14.09.2006

Rzetelnie i sprawnie wykonana usługa - naprawa telewizora Samsung. Do tego otrzymałam gwarancję na kilka miesięcy. Na pewno gdy będzie taka potrzeba skorzystam drugi raz. Polecam!

 

24.04.2007

Naprawa telewizora odbyła się szybko , sprawnie choć wymagała prawie całkowitego demontażu telewizora.

 

28.06.2007

Bardzo szybki dojazd. Najpierw ocena i wycena naprawy do decyzji Klienta. Pełny profesjonalizm. Życzliwość. Uczciwość. Rzetelność.

 

19.09.2007

Naprawa Telefonu przebiegła pomyślnie gdzie, inny serwis stwierdził uszkodzenie płyty głównej.
Polecam z czystym sumieniem

 

03.11.2007

Pomoc przy zalanym telefonie bardzo profesjonalna. Czas naprawy ponad tydzień ale telefon wymieniony na nowy. Dziękuje !!!

 

22.02.2008

Szybka i fachowa naprawa telewizora Panasonic, w którym zepsuło się podświetlanie. Mam nadzieję że telewizor jeszcze nam trochę posłuży. Polecam

 

26.02.2008

Konkretnie i sprawnie, w serwisie naprawiono mi aparat fotograficzny. Aparat szybko i sprawnie naprawiony, solidnie i miło. Szczerze polecam.

 

04.03.2008

To jest super serwis! :) Oddałem głośniki i jestem bardzo zadowolony z naprawy i obsługi :) Usługa wykonana ekspresowo i głośniki odebrałem na drugi dzień, w innych serwisach to zapomnij - termin naprawy 1/2 tygodnie. Polecam.

 

12.03.2008

Jeżeli szukasz szybkiej i fachowej pomocy, to tutaj na pewno ją znajdziesz. Krótki termin naprawy i miła obsługa.

 

15.03.2008

O serwisie dowiedziałem się z polecenia, potwierdzam wcześniejsze komentarze. Laptop śmiga jak nowy :)

 

21.03.2008

Naprawili mi telewizor Samsung w 30 minut! Innego serwisu szukac nie bedę.

 

25.03.2008

Naprawa telewizora. Szybko, sprawnie, tanio, bardzo dobry kontakt, polecam wszystkim.

 

02.04.2008

Sumienny specjalista. Szybko znalazł usterkę i oczywiście ją naprawił. Odtwarzacz działa. Jak najbardziej godny polecenia.

 

19.08.2008

Bardzo dziękuje za naprawienie mojego telewizora. Profesjonalne podejście do naprawy ,bardzo dokładny montaż plus czyszczenie od środka telewizora.Polecam z czystym sumieniem -człowiek z pasją i dużą wiedzą.Pozdrawiam serdecznie

 

24.08.2008

Pełen profesjonalizm, niedrogie naprawy, a solidne. Polecam serwis AsterMedia.

 

03.09.2008

Świetne podejście do klienta i wiedza na temat sprzętu. Choćby zepsuł ci się sprzęt, którego naprawa wydaje się niemożliwa - przyjedź do nich a rozwiążą twoj problem natychmiastowo!

 

19.09.2008

Ja z całego serca mogę polecić serwis AsterMedia. Naprawili mój telefon (szybka i klawisz funkcyjny). Szybko, konkurensyjne ceny.

 

02.10.2008

Doradzą co nie działa i sprawnie wymienią. Telefon chodzi jak nowy.

 

15.10.2008

Solidnie I szybko. Naprawa w domu. 9 letni Sony w 100% postawiony na nogi :) Bardzo Polecam.

 

11.11.2008

Szybka, sprawna diagnoza i naprawa usterki. Cena bardzo ok, na pewno będziemy korzystać z usług tego serwisu w przyszłości.

 

08.01.2009

Firma naprawdę solidna!!! Profesjonalne podejście do tematu naprawy tv.Wieczorem kontakt, a rano już wizyta. Polecam i pozdrawiam serdecznie!!!!

 

01.02.2009

Wymiana zniszczonej szyby w iPhone 6. Wszystko sprawnie, solidnie i do tego w atrakcyjnej cenie - polecam! :)

 

06.02.2009

Miły Pan który zna się na rzeczy, bardzo rzetelny, uczciwy i kompetentny. Bardzo polecam tego Pana.

 

14.02.2009

Solidna firma! Profesjonalizm w każdym calu! Jestem bardzo zadowolona z naprawy. Klientka.

 

19.02.2009

Pierwszy raz zostałam tak ekspresowo obsłużona! Generalnie na tak i polecam!

 

21.02.2009

Zdecydowanie polecam ten serwis. Szybka naprawa usterki laptopa i bardzo pomocne informacje.

 

24.02.2009

Skorzystałem z tego serwisu sugerując się opiniami, aż nie wierzyłem - bo tyle jest pozytywnych, ale okazałio się że dobrze wybrałem :) Panowie przesympatyczni i bardzo kompetentni. Jak jakiś sprzęt znów odmówi współpracy, to wiem gdzie dzwonić.

 

07.05.2009

Jesteśmy b. zadowoleni z usługi - b. szybki przyjazd i fachowa, skuteczna naprawa w domu. Polecamy

 

23.09.2009

Jestem bardzo zadowolona - naprawa przebiegła szybko i sprawnie, cena rozsądna. Na pewno - jeśli znów padnie mi telewizor - ponownie zwrócę się do tej firmy ;)

 

17.11.2009

Naprawa mikrofonu w Nexus 5, w zasadzie od ręki w przyzwoitej cenie.

 

04.05.2010

Przyjazd i naprawa błyskawiczna. Jednego dnia wizyta z diagnozą, a już kolejnego dnia wizyta z nową częścią konieczną do naprawy.

 

22.06.2010

Profesjonalna obsługa. telefon oddałem do naprawy o 10.30 gotowy był po 1.5 godzinie. Szybko i najtaniej w Warszawie. Polecam wszystkim.

 

02.07.2010

Pan z serwisu udzielił mi cennych wskazówek telefonicznie, nie naciągał na osobistą wizytę. Dziękuję.

 

25.09.2010

Bardzo dobry i uprzejmy fachowiec. W dobrej cenie naprawił mój TV. W związku z koniecznością oczekiwania na nowy element dostałem telewizor zastępczy na czas naprawy :) Polecam

 

09.11.2010

Naprawa telefonu nie od ręki ale w 1 godzinę :) ! Polecam

 

29.12.2010

Szybko konkretnie i wszystko działa.
Miły człowiek sumienny nie naciąganie. Polecam.

 

17.01.2011

Bardzo profesjonalna obsługa, Pan pracujący w serwisie był bardzo miły i pomógł mi, pomimo że telefonami Xiaomi się nie zajmują i nie musiał wcale patrzeć na mój telefon. Okazało się, że problem nie jest tak poważny jak sądziłam i wystarczy małe czary mary z odłączeniem i podpięciem baterii, która jest wbudowana. Serdecznie polecam, ponieważ jeśli kiedyś będę musiała skorzystać z usług serwisu na pewno tam wrócę :)

 

25.03.2011

Bez problemu, miło, szybko - szybka wymieniona w 20 min, cena Ok Polecam

 

09.05.2011

Polecam wszystkim, którzy szukają fachowca do naprawy swojego TV. Moja plazma Panasonica spisana była już na straty. Inni fachmani krzyczeli za naprawę 2000 zł bez gwarancji, że będzie skuteczna. Tutaj zapłaciłem 600 zł, mam rok gwarancji

 

14.08.2011

serwis RTV polecam 100 procentach usługa naprawy telewizora lg przebiegła sprawnie i w bardzo przystępnej cenie bardzo dziękuje

 

23.09.2011

Genialna obsluga, szybko i sprawnie telefon wymieniony na nowy. Super zaangazowanie ze strony pracownikow, dawno nie mialam do czynienia z tak profesjonalna i pomocna obsluga. Polecam 100%!

 

09.09.2011

Nasz Panasonic odmówił posłuszeństwa - stracił i wizję i fonię. Fachowic z AsterMedia w ciągu kilku dni przywrócił mu drugie życie, mamy nadzieję że na długo

 

21.10.2011

Jestem bardzo zadowolona. Oddałam telefon po mega zalaniu samsunga s7 działający lecz mający jakieś zwarcie. Chłopaki polutowali wyczyścili i zapłaciłam niedużo kasy. Telefon działa a ja jestem szczęśliwa ze nie próbowali mnie naciągnąć na wymianę mega drogich podzespołów tylko sami zadziałali. Telefon od miesiąca działa bez zarzutu. Gorąco Polecam

 

12.11.2011

Fantastyczna, miła i profesjonalna obsługa. Wymiana dotyku w telefonie trwała 10 minut, do tego za samą usługę z własnymi częściami zapłaciłam tylko dobrym słowem. Polecam serdecznie to miejsce!

 

05.02.2012

Fachowa i szybka naprawa mojego telefonu Samsung. Niezwykle miła obsługa :-)

 

02.03.2012

Bardzo profesjonalne wykonanie usługi , właściwa diagnoza, terminowa realizacja. Telewizor uszkodzony podczas burzy został uratowany przez Pana Piotra. Serwis zdecydowanie godny polecenia!

 

25.04.2012

Naprawa telefonu Xperia. Sprawnie i nie drogo . Polecam wszystkim

 

02.05.2012

Polecam ! Usługa wymiany podświetlenia Led szybko , konkretnie , cenowo ok

 

28.06.2012

Bardzo sprawny serwis xperia z3 compact, profesjonalna obsługa.

 

03.09.2012

Polecam goraco! Fachowo, sprawnie i nie drogo. Jak zwykle jestesmy bardzo zadowoleni z uslugi.

 

23.11.2012

Bardzo szybka naprawa Samsung S7 edge. Cena konkurencyjna względem okolicznych serwisów. Szczerze polecam.

 

17.01.2013

Usługa wymiany zbitego wyświetlacza wraz z dotykiem wykonana szybko i profesjonalnie. W 100% polecam !

 

23.02.2013

Bardzo sprawna i szybka realizacja naprawy. Bezproblemowy kontakt . Naprawa w dobrej cenie w porównaniu do ceny samego telewizora. Polecam :)

 

29.03.2013

Wymiana wyświetlacza oraz klapki w Xperii T3. Wszystko ok, załatwione sprawnie od ręki. Polecam.

 

12.05.2013

Polecam 100% , Panasonic plazma. Szybka i fachowa naprawa.

 

25.08.2013

Fachowa ,szybka i tania naprawa zepsutego sprzętu. Pełna kultura i komunikatywność. Czego chcieć więcej? :)

 

23.09.2013

Szybka profesjonalna obsluga. Czas oczekiwania: 1 dzien Otrzymalem sprawny telefon zastepczy O wszystkich zmianach zostalem od razu poinformowany.
Jak najbardziej POLECAM!

 

13.10.2013

Szybko, profesjonalnie i skutecznie. Wymiana szybki w telefonie IPhone trwała trochę ponad godzinę a w przypadku telefonu biznesowego to bardzo ważne. Polecam wszystkim.

 

27.11.2013

Szybko, sprawnie i profesjonalnie. Telefon naprawiony błyskawicznie! Serdecznie polecam jak masz problem z telefonem. Pozdrowiam

 

09.01.2014

Naprawiałam u Panów Sony Z3, wymiana wyświetlacza i szybki . Moim zdaniem fachowo podchodzą do naprawy i sprawdzili cały telefon przed i po. Jeden dzień trwała naprawa i nie mam zastrzeżeń do usługi. Polecam znajomym

 

08.02.2014

Polecam serdecznie. Naprawa odbyła się szybko sprawnie i miło.

 

17.03.2014

Profesjonalista szybko zdjagnozowany problem z telewizorem, na drugi dzień tv był zreperowany, nie mam żadnych zastrzeżeń.

 

12.04.2014

Wysyłałem do nich swój i żony telefon. Dostałem naprawione po czterech dniach z kartą naprawy i historią co było robione plus gwarancja.. Odpukać nic się nie dzieje i telefony przyszły jak Nowe. Koszty w porównaniu z innymi przyzwoite.

 

29.04.2014

W moim Sony Z3 oraz Iphone 6 serwis wymienił w ciągu 1 dnia oba wyświetlacze. Sprawnie i szybko. Jakość wyświetlaczy oraz usługi bardzo dobra.

 

19.07.2014

Obsługa szybka i fachowa. Polecam

 

22.08.2014

Wymiana gniazda sim xperia Z, wymiana szybki aparatu foto w galaxy s7, wymiana wyświetlacza xperia Z. Wszystkie naprawy był w 100% skuteczne. Polecam.

 

22.09.2014

Bardzo profesjonalna obsługa w domu klienta. Polecam tą firmę, pierwszy raz spotkałam się z tak sprawną diagnozą i naprawą za niewielkie pieniądze.

 

02.10.2014

Wszystko przebiegło w porządku. Umówiłem się na wymianę wyświetlacza w S4. Dostałem wiadomość że wyświetlacz już jest ( 10 dni). Wymiany udało się dokonać w ciągu 30 min.

 

19.11.2014

Moja Xperia po raz kolejny uratowana! Najpierw naprawa wyświetlacza, kolejno bateria. Jest super, wszystko dobrze ogarnięte i w ekspresowym czasie. Polecam :-)

 

01.03.2015

Szybka i skuteczna naprawa. Bezproblemowy kontakt, dojazd do mieszkania i bardzo przystępna cena. Polecam bez zawahania.

 

09.04.2015

Bardzo dziękujemy za naprawę naszej plazmy. Ekspresowo, profesjonalnie i miło. Polecam!!! Karina

 

27.08.2015

Serwis godny polecenia.Naprawiał nam telewizor Samsung w jeden dzień.

 

12.09.2015

Mój huawei przejechany przez samochód działa jak nowy po 24 godzinach w serwisie. Bardzo dziękuję za profesjonalizm i przystępne ceny.

 

19.10.2015

Serwis na piątkę. Mimo pewnych trudności w trakcie naprawy, dzięki proklienckiej postawie właściciela, wszystko załatwione pomyślnie!
Polecam!

 

05.11.2015

Zdecydowanie polecam ten serwis. Szybka i skuteczna naprawa telefonu. Nie sadziłam, że można go jeszcze uratować :) A tu proszę i to w ciągu 2 dni. Do tego bardzo miła obsługa.

 

21.12.2015

Jak najbardziej polecam serwis, od ręki w kilka godzin naprawili zalanego iPhone za dosłownie grosze :-) Trafiłem przez znajomego, który z kolei zbił wyświetlacz w iphone dwukrotnie i również został mu wymieniony w ekspresowym tempie

 

24.02.2016

Serdecznie dziękuję za szybką i bezproblemową naprawę telewizora plazmowego Panasonic - wrócił do dawnej świetności (wymiana płyty głównej). Dobry kontakt telefoniczny i fachowa ekspertyza upoważniają mnie do wystawienia wysokiej oceny

 

28.03.2016

Właśnie odebrałam telefon. Jestem zadowolona z naprawy telefonu dziękuję. Wszystko działa ok

 

18.04.2016

Naprawdę bardzo dobra i szybka obsługa pan który przyszedł rozkręcil zrobił co miał zrobić koszt da się przeżyć

 

27.05.2016

W przemiłej atmosferze i ekspresowym czasie wymieniłem szybkę w sony z3. Serdecznie polecam serwis.

 

23.07.2016

Zgłaszając do naprawy TV Toshiba LED 40” (padła płyta główna) przekonałem się, że dewizą tego zakładu jest profesjonalizm, szybkość działania, rzetelność, dokonanie usługi na najwyższym poziomie za umiarkowaną cenę.

 

09.08.2016

Telefon zrobiony szybko, a nawet szybciej , niż było to przewidziane ;).Sprawnie i profesjonalnie, polecam.

 

12.09.2016

Naprawa TV LED wykonana sprawnie, starannie i dokładnie. W moim przypadku nie łączyły styki w podświetleniu LED. Przed naprawą oraz na każdym etapie montażu wszystkie elementy zostały starannie sprawdzone. Wszystko działa bez wymiany jakiegokolwiek elementu.

 

13.10.2016

Polecam, szybko, tanio i sprawnie! , naprawa telefonu po zalaniu. Działa bez żadnych problemów. przystępne ceny oraz profesjonalna obsługa. Gorąco Polecam.

 

25.11.2016

Sprawnie i szybko. Świetny poziom obsługi klienta. Pan Piotr był bardzo profesjonalny podczas wykonywania domowej usługi - wymiana głowicy w TV. Ceny rynkowe.

 

27.11.2016

Szybka i fachowa naprawa mojego LCD. Świetny kontakt. POLECAM!

 

03.12.2016

Pełen profesjonalizm! polecam wszystkim potrzebującym znakomitego fachowca. kompetencja, solidność, rzetelność, komunikatywność. Kontakt z takim specjalista to duża przyjemność. Szybka diagnoza i ekspresowa naprawa

 

03.01.2017

Polecam fachową obsługę z naprawy telewizora

 

23.02.2017

W naprawie miałem Sony Xperia ZX która spadła z 3 piętra wymieniona została obudowa wyświetlacz i podzespoły. Z naprawy jestem bardzo zadowolony chłopaki znają się na robocie polecam bardzo.

 

05.03.2017

Fachowa naprawa, bardzo szybko i rzetelnie. Gorąco polecam.

 

16.04.2017

Bardzo szybka i sprawna naprawa pękniętego wyświetlacza w moim ulubionym Sony. Naprawdę przystępne ceny i miła obsługa.

 

09.05.2017

Byłem mile zaskoczony szybką, solidną i niedrogą usługą wykonaną przez firmę. Z całym sercem polecam usługi tej firmy.

 

16.07.2017

Jestem zadowolony, sprawa załatwiona szybko i pomyślnie.

 

03.08.2017

Profesjonalnie wykonana obsługa, bardzo dobry kontakt. Wykonywanie napraw nawet w dni wolne od pracy, punktualnie i fachowo. Jestem bardzo zadowolony z naprawy i mogę polecić serwisanta. Jeszcze raz dziękuję i pozdrawiam :-)

 

09.09.2017

Po wymianie wyświetlacza w Samsungu Galaxy S6 telefon działa bez zarzutu. W trakcie naprawy byłam na bieżąco informowana o stanie telefonu i postępach prac. Polecam.

 

09.10.2017

Tak jak trzeba, szybki i sprawny serwis i cena nie przyprawia o zawrót głowy. fachowiec szybko zdiagnozował usterkę, naprawił co trzeba i zostawił sprzęt w należytym porządku. Firma godna polecenia! :)

 

15.10.2017

Dobra i szybka obsługa. Iphone ze stłuczoną szybką zostawiony wieczorem, w zamian telefon zastępczy do użytku na ten czas, następnego dnia rano naprawiony egzemplarz do odbioru. Gratis szybka ochronna. Polecam. :)

 

12.11.2017

Polecam serwis! Diagnostyka ekspresowa. Naprawa wykonana szybko. Bardzo miła obsługa. Atrakcyjnie cenowo.

 

15.12.2017

serwis godny polecenia szybka interwencja i bardzo mila obsluga.polecam

 

09.01.2018

Telewizor został naprawiony szybko, bezproblemowo. Polecam !!!!

 

23.01.2018

Bardzo profesjonalna i rzetelna firma. Polecam wszystkim. Naprawili Samsunga S5 z uszkodzonym gniazdem ładowania. Nikt nie chciał się podjąć naprawy.

 

23.02.2018

Polecam- szybko, konkretnie, sprawnie

 

25.02.2018

Bardzo profesjonalna i sympatyczna obsługa , szybko wymienili moj wyświetlacz w telefonie w bardzo przystępnej cenie !:)

 

15.03.2018

Super fachowcy, wymienili mi szybke w iphonie i baterie za jednym razem w 30 minut ;) polecam

 

29.03.2018

Fachowa obsługa, widać, że znaja się na rzeczy. Nie znam lepszego punktu w Gdańsku. Dodatkowy plus to godziny otwarcia dostosowane do ludzi pracujących! Super:-) Bardzo polecam.

 

02.04.2018

Naprawy wykonana bardzo profesjonalnie. Koszt usługi nawet mniejszy od wstępnej wyceny, termin też szybki. O wszystkim zostałem poinformowany SMS-em i zaproszony po odbiór sprzętu. POLECAM WSZYSTKIM i jeszcze ważne na naprawę dostałem 6 m-cy gwarancji.

<